Uploaded image for project: 'LAMS Development'
  1. LAMS Development
  2. LDEV-2838

Assessment matching pare doesn't work properly

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.4
    • Fix Version/s: 2.4
    • Component/s: Tool Assessment
    • Labels:
      None

      Description

      Andrey, the guys from Nicosia university have reported a really weird issue with Assessment. Specifically with matching pairs question type.

      I believe there are two issues here:

      1) in some browsers (webkits based ones), you cannot even open the dropdown menu in learner. It won't open at all.

      2) If you are to select them (say using FF), then for the questions that you've got wrong, they don't display in the summary after you submitted the answers.

      I'll send you their sequences shortly

        Activity

        ernieg Ernie Ghiglione created issue -
        dronych Andrey Balan made changes -
        Field Original Value New Value
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        ernieg Ernie Ghiglione made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]

          People

          • Assignee:
            dronych Andrey Balan
            Reporter:
            ernieg Ernie Ghiglione
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development