Uploaded image for project: 'LAMS Development'
  1. LAMS Development
  2. LDEV-2692

Utf-8 issues when passing info from Moodle to LAMS

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.4
    • Fix Version/s: 2.4
    • Component/s: Moodle Integration
    • Labels:
      None

      Description

      I believe this is because we can't pass greek characters over a GET (even if it is urlencoded) so we probably need to either pass them as POST of find a better way to do this.

      See http://lamscommunity.org/dotlrn/clubs/technicalcommunity/forums/message-view?message_id=1285840

        Activity

        Hide
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment -
        Test whether this is happening with Moodle2
        Show
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment - Test whether this is happening with Moodle2
        Hide
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment -
        See attached pic
        Show
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment - See attached pic
        Hide
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment -
        Tested by Spyros Papadakis.

        Thanks Spyros!
        Show
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment - Tested by Spyros Papadakis. Thanks Spyros!

          People

          • Assignee:
            ernieg Ernie Ghiglione
            Reporter:
            ernieg Ernie Ghiglione
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development