Uploaded image for project: 'LAMS Development'
  1. LAMS Development
  2. LDEV-1877

Tool Adapter .LRN Forum: when creating a new instance of .LRN Forum ensure the right user_id is set for the object

    Details

    • Type: Task
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.1.1
    • Fix Version/s: 2.1.1
    • Component/s: .LRN Integration
    • Labels:
      None

      Description

      When creating an instance of .LRN Forum using the tool adapter interface the forum::new original function does not update the user as it takes it from the session [ad_conn user_id]. Since the tool adapter is a server to server call, then we should use the user that is passed instead. Otherwise we end up with orphan acs_objects.

      The best way to fix this would be to add the user_id to the original .LRN forum::new function, but since we don't want to modify the original code (or minimize it as best as we can), we should create a forum::lams function to update this.

        Activity

        Hide
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment -
        Again, this should be better if handled by the forum::new method.
        Show
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment - Again, this should be better if handled by the forum::new method.
        Hide
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment -
        Tested and closed!
        Show
        ernieg Ernie Ghiglione added a comment - Tested and closed!

          People

          • Assignee:
            ernieg Ernie Ghiglione
            Reporter:
            ernieg Ernie Ghiglione
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development